in

Accident grav la Imola, româncă de 61 de ani, s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei

Accident grav în după-amiaza zilei de duminică, 13 septembrie, în apropierea zonei Correcchio din localitatea Imola, provincia Bologna. Un autoturism Mazda, condus de o femeie în vârstă de 61 de ani, de naționalitate română, a ieșit de pe șosea după ce șoferița a pierdut controlul vehiculului din cauze încă în curs de cercetare.

Mașina s-a răsturnat de mai multe ori într-un câmp necultivat, aflat lângă șosea. Femeia, născută în 1959, de origine română și rezidentă în oraș, a rămas blocată în mașină. Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului au constatat că femeia era conștientă.

Românca ar fi suferit mai multe traumatisme și răni și a fost transportată la spital cu cod roșu. Femeia a fost conștientă în momentul transportului la spital, au declarat presei carabinierii din Imola, care cercetează cazul pentru a afla motivele producerii accidentului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Roma, circula liniștit pe șoseaua de centură cu un excavator furat în valoare de 250.000 euro: arestat român în vârstă de 54 de ani

VIDEO – Român căutat de 18 ani de poliția italiană, prins și dus cu avionul la Milano, are de executat 11 ani de închisoare