in

Accident grav lângă Roma: româncă de 23 de ani dusă cu elicopterul la spital, s-a izbit cu mașina de un copac

Accident grav lângă Roma: româncă de 23 de ani dusă cu elicopterul la spital, s-a izbit cu mașina de un copac. Cauzele accidentului sunt în continuare investigate.

Motivele pentru care o tânără aflată la volanul unui Volkswagen Golf a derapat astăzi în zorii zilei și s-a izbit de un copac sunt încă în curs de cercetare.

E posibil ca fata să fi adormit sau i-a fost rău din diferite motive. Ar mai exista și vizibilitatea scăzută de la acea oră, scrie castellinotizie.it.

Accident grav lângă Roma

Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineața, în zona Pratoni del Vivaro, o fracțiune aparținând jumătate localității Rocca di Papa și jumătate la Velletri, în provincia Roma, în Lazio. O femeie de 23 de ani, de origine română, a pierdut controlul mașinii și a ajuns în afara șoselei.

Italia, ciocnire între trei camioane, din care unul românesc, un șofer a decedat strivit în cabină

Fata a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Tor Vergata, în cod roșu.

Din fericire, în ciuda orei matinale și a lipsei de trafic pe șosea, fata grav rănită, dar conștientă, a fost salvată de un biciclist care trecea prin zonă și care a contactat imediat 112.

La fața locului s-au deplasat carabinierii din Frascati și pompierii, care au lucrat pentru a extrage corpul din vehicul. La fața locului a sosit și o ambulanță de la serviciul de urgență 118.

După ce s-a constatat starea șoferului, a fost solicitată intervenția unui elicopter pentru a se acorda asistență medicală mai rapidă. Carabinierii au lansat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului. Poliția locală din Rocca di Papa se aflau, de asemenea, la fața locului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.4]
Dimitri Roveri a murit jucând fotbal

Tragedie neașteptată la Mantova, Dimitri Roveri, 28 ani, a murit în timp ce juca fotbal

Manifestație pro-Rusia la Roma, în piață și steaguri ale Republicii Moldova – VIDEO