in

Manifestație pro-Rusia la Roma, în piață și steaguri ale Republicii Moldova – VIDEO


Manifestație pro-Rusia la Roma: circa 300 de oameni au manifestat în Piazza San Giovanni pentru a comemora victoria sovietică din cel de-al doilea război mondial împotriva Germaniei naziste. S-au strigat multe sloganuri pro Putin. Conform imaginilor publicate de ANSA, în piață au fluturat steaguri ale Uniunii Sovietice, ale Rusiei, dar și ale Republicii Moldova.

Manifestație pro-Rusia la Roma

O demonstrație pentru a comemora „omagiul de sânge și contribuția militară sovietică la eliberarea Europei de nazi-fascism” .

Aproximativ 300 de persoane originare din țările care făceau parte din Uniunea Sovietică, împreună cu zeci de italieni, au manifestat în Piazza San Giovanni din Roma pentru a-i comemora pe cei căzuți în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, cu ocazia Zilei Victoriei 9 mai, scrie ANSA.

Dar demonstrația a ajuns să fie o sărbătoare a lui Vladimir Putin și a „operațiunii sale militare” de „denazificare a Ucrainei”, scrie fanpage.it.

Manifestație pro-Rusia la Roma

În piață, fotografii cu rude și victime ale războiului și mai multe steaguri sovietice. Anul acesta, comemorarea „regimentului nemuritor” a căpătat o semnificație deosebită datorită războiului din Ucraina. „În această zi ne aducem aminte de bunicii noștri care au căzut pentru a învinge nazi-fascismul. Astăzi ne trezim să luptăm cu același inamic. Ucraina a devenit leagănul nazismului, războiul a început pentru noi în urmă cu 8 ani și Rusia pune capăt conflictul „. Acestea sunt câteva dintre comentariile participanților din garnizoană.

Steaguri românești la „No Green Pass” la Milano, român de 20 ani arestat

Sloganul pro Putin: „Eliberator de fascism și nazism”

„Putin va pune capăt operațiunii militare, îi va expulza pe toți nazi-fasciștii creați și antrenați de americani”, a declarat un demonstrant pentru Fanpage.it.

Și altul, purtând un tricou cu chipul președintelui rus, explică: „Putin este cel mai amabil dintre oameni. Putin ne protejează țara și ne eliberează de fascism și nazism. Morții din Bucha? Nu sunt uciși, el protejează”.

Insulte la adresa lui Zelenski: „Marioneta americanilor”

Potrivit unei demostrante, „războiul a fost început de americani în 2014 cu lovitura de stat din Piața Maidan din Kiev.

Au provocat război civil în Donbass, cu peste 15.000 de morți în opt ani.

Și lumea a tăcut, pentru că lumea este puțin ipocrită… există prea multă propagandă americană acolo.

Nu vă mai uitați la propaganda americană.” Un protestatar l-a insultat apoi pe președintele ucrainean, Vladimir Zelenski: „Rușii nu ucid pe nimeni, nazi-fasciștii ucraineni fac masacrele. Acel cocainoman de Zelensky este un clovn, o marionetă a americanilor ”.

surse: fanpage.it , gazetaromaneasca.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
accident romanca langa roma

Accident grav lângă Roma: româncă de 23 de ani dusă cu elicopterul la spital, s-a izbit cu mașina de un copac

Vincenzo De Luca: secretarul NATO semi-analfabet

Guvernatorul De Luca: „Secretarul NATO semi-analfabet, îi regret pe Kissinger și Moro” – VIDEO