in

Guvernatorul De Luca: „Secretarul NATO semi-analfabet, îi regret pe Kissinger și Moro” – VIDEO


Secretarul NATO semi-analfabet: Guvernatorul Regiunii Campania, Vincenzo De Luca, a vorbit și despre războiul din Ucraina în timpul discursului său la adunarea publică a Confindustria Benevento. De Luca a criticat gestionarea situației din Ucraina de către NATO, numindu-l pe actualul secretar NATO „semi-analfabet”, scrie affaritaliani.it.

„Am creat cu mâinile noastre nebunia”

„Am creat cu mâinile noastre nebunia. De ce? Pentru lărgirea NATO în Ucraina. Mergeți la diavol!!! Spunem că trebuie să facem războiul democrației contra dictaturii?

Atunci să spunem lumii că nu mai vorbim cu China, cu Arabia Saudită, cu Emiratele Arabe Unite, nu mai vorbim cu două treimi din lume unde nu este democrație. Noi indicăm o perspectivă spre al treilea război mondial. Suntem într-adevăr la nebunie”

Revoltă la Napoli împotriva restricţiilor. Guvernatorul De Luca: «Vom închide totul»

Secretarul NATO semi-analfabet

„Este păcat că în Statele Unite nu mai există Kissinger, nici măcar Brzezinski, acei mari diplomați care aveau în primul rând simțul istoriei, nu acești primitivi, grosolani, semi-analfabeți care vorbesc fără să măsoare greutatea cuvintelor.

Și îi regret pe Aldo Moro, Andreotti, marii noștri oameni de stat, care înainte de a deschide gura cunoșteau istoria țărilor, a Europei, și nu erau semi-analfabeți ca secretarul NATO”.

Sunt afirmațiile președintelui Regiunii Campania, Vincenzo De Luca, în timpul discursului său la adunarea publică a Confindustria Benevento, într-un lung pasaj dedicat războiului din Ucraina.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Manifestație pro-Rusia la Roma, în piață și steaguri ale Republicii Moldova – VIDEO

pasaport roma eveniment

”Ziua porților deschise pentru eliberarea pașapoartelor la Roma”, inițiativă a Consulatului României din capitala Italiei