in

Accident groaznic într-un service auto la Biella, româncă scalpată de un elevator hidraulic

O româncă în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Biella, în Piemonte, a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a prins părul într-un elevator hidraulic şi a fost scalpată de utilaj, anunță Romaia TV.

Românca se afla alături de logodnicul ei, într-un service auto din Occhieppo Superioare, unitate care a rămas fără autorizaţie din anul 2018, însă funcţiona în continuare.

Din motive necunoscute, părul femeii a fost prins în sistemul hidraulic de ridicare, iar acesta i-a smuls scalpul înainte ca cei prezenți de față să poată reacționa.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul din Ponderano, apoi a fost dusă la CTO din Torino, unde a fost operată.

Din cauza durerilor mari, românca a fost sedată, astfel încât anchetatorii nu au reușit să o interogheze cu privire la cele întâmplate.

Potrivit presei locale, anchetatorii nu sunt convinși în totalitate că a fost doar un accident și urmează să efectueze și o expertiză tehnică asupra elevatorului hidraulic.

Există două tipuri de astfel de utilaje: unul automat, care funcționează doar cât timp este acționat prin apăsarea unui buton, dar și o variantă mai veche care urcă sau coboară întreaga cursa printr-o singură apăsare.

În cazul în care se descoperă că elevatorul hidraulic în cauză este automat, investigațiile ar putea lua o nouă turnură.

Poliţiştii urmează să stabilească cum funcționa în continuare service-ul auto, cu toate că a rămas fără autorizaţie din anul 2018.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Coronavirus, decizie drastică, școli închise în toată Italia până la jumătatea lunii martie

Bilanț necruțător în Italia, 107 morți și peste 2700 de persoane infectate. Suspendate toate evenimentele publice