in

Accident groaznic într-un service auto la Biella, româncă scalpată de un elevator hidraulic

O româncă în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Biella, în Piemonte, a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a prins părul într-un elevator hidraulic şi a fost scalpată de utilaj, anunță Romaia TV.

Românca se afla alături de logodnicul ei, într-un service auto din Occhieppo Superioare, unitate care a rămas fără autorizaţie din anul 2018, însă funcţiona în continuare.

Din motive necunoscute, părul femeii a fost prins în sistemul hidraulic de ridicare, iar acesta i-a smuls scalpul înainte ca cei prezenți de față să poată reacționa.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul din Ponderano, apoi a fost dusă la CTO din Torino, unde a fost operată.

Din cauza durerilor mari, românca a fost sedată, astfel încât anchetatorii nu au reușit să o interogheze cu privire la cele întâmplate.

Potrivit presei locale, anchetatorii nu sunt convinși în totalitate că a fost doar un accident și urmează să efectueze și o expertiză tehnică asupra elevatorului hidraulic.

Există două tipuri de astfel de utilaje: unul automat, care funcționează doar cât timp este acționat prin apăsarea unui buton, dar și o variantă mai veche care urcă sau coboară întreaga cursa printr-o singură apăsare.

În cazul în care se descoperă că elevatorul hidraulic în cauză este automat, investigațiile ar putea lua o nouă turnură.

Poliţiştii urmează să stabilească cum funcționa în continuare service-ul auto, cu toate că a rămas fără autorizaţie din anul 2018.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus, decizie drastică, școli închise în toată Italia până la jumătatea lunii martie

Bilanț necruțător în Italia, 107 morți și peste 2700 de persoane infectate. Suspendate toate evenimentele publice