in

Accident la Picente (L’Aquila), un român beat la volan a provocat moartea a doi bătrâni

Soț și soție loviți și uciși de o mașină, șoferul avea o alcoolemie de 4 ori peste limită. Albino De Vecchis și soția sa Filomena se aflau la bordul mașinii lor Y10 când un Fiat Panda i-a lovit. La volan se afla un român de 28 de ani, complet beat, care a fost arestat. S-a întâmplat la Picente, în provincia L’Aquila.

Accident lângă Torino, Cristian Alăzăroaie (41) lasă în urmă soția și doi copii

O mașină derapează și lovește o altă mașină, ucigând soțul și soția care se aflau la bord. S-a întâmplat sâmbătă seara pe drumul de stat 260 Picente din cătunul Marana di Montereale (L’Aquila). Albino De Vecchis și soția sa Filomena, ambii în vârstă de 81 de ani, și-au pierdut viața pe loc. Șoferul vehiculului care i-a lovit era un român de 28 de ani, care a fost arestat. Analizele au arătat că acesta conducea cu o alcoolemie de patru ori mai mare decât limita legală. Odată ieşit din spital (a fost şi el rănit) a fost transferat la închisoare, scrie today.it.

O româncă la volan a exterminat o întreagă familie la Belluno: a ucis trei persoane pe trotuar, între care un copil de 2 ani

Potrivit unei reconstituiri inițiale a accidentului, românul conducea un Fiat Panda și a traversat complet pe banda din sens opus, ciocnindu-se frontal cu Lancia Y10 a celor două persoane în vârstă. De Vecchis a murit pe loc, soția sa la spital. Tânărul de 30 de ani este acuzat de ucidere rutieră agravată de conducerea sub influența alcoolului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Ramona Bădescu s-a înscris în partidul AUR

Ramona Bădescu s-a înscris în AUR: „Românii care sunt în diaspora au nevoie de noi” – VIDEO

Florența, George Simion dezlănțuit contra Bruxelles-ului: „Vor să ne interzică să folosim cuvintele mama, tata sau patria.”