in

Florența, George Simion dezlănțuit contra Bruxelles-ului: „Vor să ne interzică să folosim cuvintele mama, tata sau patria.”

Preşedintele AUR George Simion a susţinut duminică un discurs în italiană la Florența, în faţa a peste 2.000 de participanți la un eveniment organizat de Grupul Identitate şi Democraţie, găzduit de Matteo Salvini și la care au participat lideri importanţi ai partidelor suveraniste din Uniunea Europeană, conform News.ro.

George Simion la Bruxelles: „În Italia să nu se mai interzică numerele maşinilor din România”

Cine sunt oamenii lui Matteo Salvini din România: Lega curtează extrema dreaptă a Bucureștiului

George Simion şi-a început discursul spunând că „viitorul nostru este împreună!”, arată comunicatul de presă al AUR.

„Ne-am reunit în acest minunat oraş Florenţa toate partidele care doresc să aibă o Europă a popoarelor, o Europă a identităţii. Sunt mândru că sunt român, că vin din România, aşa cum sunteţi voi mândri să fiţi italieni şi membri ai Lega. Sunt liderul principalului partid suveranist din România. Luptăm pentru apărarea valorilor noastre naţionale, a valorilor comune, luptăm pentru patrie, familii, Dumnezeu şi luptăm pentru libertate”, a afirmat liderul AUR.

Preşedintele AUR a subliniat că românii şi italienii au o origine culturală comună, originea latină, originea creştină. „Stânga vrea să ştergă aceste origini comune. Ei vor să renunţe la naţiuni, precum şi la familia naturală. Suntem cu toţii în favoarea ordinii naturale”, a completat George Simion.

Acesta a precizat că „aici, la Florenţa, Dante Alighieri a oferit lumii „Divina commedia” o alegorie plină de învăţături valoroase.

George Simion, așteptat de Matteo Salvini la întâlnirea extremei drepte europene la Florența

„Ce putem vedea astăzi în Europa? Infernul! Infernul pentru că avem migranţi ilegali, infernul pentru că avem dezindustrializare, infernul pentru că ne confruntăm cu distrugerea identităţii naturale şi cu declinul creştinismului. Vor să ne interzică să folosim cuvinte precum mama, tata sau patria. Este un adevărat infern. Noi, patrioţii uniţi ai celor 27 de state ale Uniunii Europene, trebuie să fim uniţi pentru alegerile europene de anul viitor. Vrem să apărăm valorile reale ale patriilor noastre: mamă, tată şi copii”, a completat Simion.

Liderul AUR a mai spus că partidele suveraniste din Europa îşi doresc „o societate sănătoasă şi sănătoasă vrem să o menţinem, fără stăpâni, fără oameni nebuni, fără oameni ca Frans Timmermans şi Ursula von der Leyen, fără aceşti nebuni de la Bruxelles care vor să creeze un super stat european. Avem o oportunitate istorică, pas cu pas, putem trece în purgatoriu şi apoi în paradis”.

Ramona Bădescu s-a înscris în AUR: „Românii care sunt în diaspora au nevoie de noi” – VIDEO

La scurt timp după ce și-a încheiat discursul, George Simion a avut o întâlnire secretă cu vicepremierul Matteo Salvini, scrie gandul.ro. „Astăzi, la Florența, bărbați și femei cu bun simț și curaj s-au unit pentru a învinge un inamic care este primul dușman al Europei, tehnocrații francmasoni care vor să distrugă identitatea continentului nostru”, a declarat Matteo Salvini, de la tribună.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident la Picente (L’Aquila), un român beat la volan a provocat moartea a doi bătrâni

Explozie devastatoare în Olbia: Doi cetățeni români grav răniți în incident