in

Accident rutier la Sibiu: şase români stabiliţi în Italia, grav răniţi

Şase români care se întorceau de la muncă din Italia şi doreau să-şi petreacă concediul în România au ajuns cu răni grave la spital, după ce microbuzul în care călătoreau a fost implicat într-un accident rutier ,lângă Sibiu. Accidentul a avut loc marţi dimineaţă pe DN1 , în apropiere de localitatea Bradu. Microbuzul care venea din Italia, cu număr de Vrancea, a tamponat un autocar care circula regulamentar.

Unul dintre pasagerii microbuzului, care, înainte de accident se afla pe locul din faţă, în dreapta, a declarat pentru Mediafax că nu îşi poate da seama cum de şoferul nu a văzut autocarul, dar se gândeşte că este posibil să fi fost obosit, el conducând din Italia, de unde pasagerii se întorceau de la muncă.

"Venim din Italia cu pachete pentru familie şi uite ce am păţit. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat, de ce nu l-a vzut. Poate o fi fost şi obosit. Dar am făcut un popas în Alba, să mâncăm şi el nu a vrut să coboare. A stat şi a dormit. E vai de capul nostru acum. Toţi au fost duşi la spital. Eu stau aici şi păzesc bagajele. E munca noastră aici. Sperăm să vină cineva să ne ia. Toţi erau plini de sânge. Şoferul e cel mai grav rănit", a spus un pasager din microbuz.

“La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au ajuns şase persoane în urma unui accident rutier. Este vorba de patru femei şi doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 53 ani. Patru dintre aceştia sunt din judeţul Vrancea, unul din judeţul Bacău şi unul din judeţul Galaţi. Pacienţii au primit îngrijiri medicale, sunt conştienţi şi, în momentul de faţă, sunt în stare stabilă, viaţa nu le este în pericol. După primele investigaţii se pare că sunt policontuzionaţi, au traumatisme şi suspiciuni de fracturi. Procedura cere investigaţii medicale complexe, iar pacienţii au fost trimişi la raze şi computer tomograf", a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Două din cele mai mari grupuri de turism din lume se retrag din România

FEDROM (Spania): “Pe listele electorale, doar cetăţenii cu domiciliul în ţară”