in

Accident stupid lângă Bologna, român de 30 de ani, și-a fracturat gâtul după ce a căzut din mașină

Un gest neinspirat i-a adus moartea unui român de doar 30 de ani, din Italia. Bărbatul s-a aplecat pe geamul unei dubițe, în mers, și a căzut pe asfalt. Fractura la gât i-a fost fatală, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tragedia a avut loc pe 19 iunie, în jurul orei 13:30, pe Șoseaua Națională 12, între localitățile Borra și Lama Mocogno, la o distanță de aproximativ 50 de kilometri de Bologna.

Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, bărbatul se întorcea din pauza de masă, alături de alți doi colegi, într-o dubiță. La un moment dat, din motive necunoscute, tânărul de 30 de ani s-a cățărat pe fereastră. A fost gestul care i-a adus sfârșitul. Într-o curbă mai strânsă bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, fracturându-și gâtul.

Conform sursei citate, medicii au sosit rapid la fața locului, însă nu au mai putut face nimic. Bărbatul locuia în Mantua, un oraș din apropiere.

Vicenza, accident stupid cu bicicleta, român de 57 de ani dus în condiții foarte grave la spital

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fraudă electorală. Dacă nu se va lămuri această acuzație, alegerile prezidențiale vor avea ca rezultat un președinte nelegitim

O cameră pe litoralul românesc ajunge la 365 euro pe noapte: «Suntem săraci, dar fuduli»