in

Adolescent român ucis de tatăl vitreg italian/ VIDEO

Un adolescent român în vârstă de 17 ani, Ovidiu Stamulis, a fost omorât în bătaie de tatăl vitreg- Pietro Cesarini, un italian din localitatea Pietrafitta (Umbria). Tragedia a avut loc vineri, 5 octombrie.

Ovidiu provenea dintr-o familie cu numeroase probleme: mama lui se certa des cu partenerul ei, cu care avea un alt băiat, în vârstă de opt ani. Potrivit martorilor, tatăl vitreg îşi bătea deseori ambii fii, iar pe cel mare îl obliga să-i dea banii câştigaţi făcând diferite munci, bani pe care îi juca la poker.

Ovidiu a încercat să scape din infernul în care trăia, scrie presa locală. Tatăl vitreg l-a ameninţat cu moartea, dacă va povesti asistenţilor sociali bătăile primite. Vecinii, profesorii şi colegii de şcoală ai adolescentului ştiau de persecuţiile la care era supus Ovidiu de către propriul tată.

Mai multe foto pe UmbriaTV

Susţinut de prieteni, tănărul ar fi găsit curajul să-şi denunţe tatăl vitreg. Cu câteva zile înainte, judecătorii de la Tribunalul pentru minori de la Perugia au stabilit decăderea celor doi părinţi din drepturile părinteşti.

Exact în ziua de vineri autorităţile au decis transferarea adolescentului şi a fratelui de opt ani într-o structură socială.

Vineri, mama celor doi a plecat să-şi ia de la şcoală fiul cel mic- trebuia să-l pregătească pentru venirea asistentei sociale.

În absenţa româncei, între adolescent şi tatăl vitreg a izbucnit o ceartă violentă. Italianul a luat un sucitor şi a început să-l lovească pe tânăr în cap, până l-a lăsat fară suflare. Tânărul ar fi încercat să se apere până în ultimul moment, dar nu a reuşit să evite loviturile fatale.

Poliţiştii au fost chemaţi chiar de către mama băiatului, care şi-a dat seama că bărbatul a devenit violent şi îşi va bate din nou fiul vitreg. Cesarini îl considera pe Ovidiu vinovat: din cauza lui autorităţile au decis îndepărtarea din familie a celuilalt fiu.

Ovidio era îndrăgit de vecini şi profesori, fiind considerat un băiat liniştit şi mereu dispus să dea o mână de ajutor celor din jurul său.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cetăţenie pentru fiii străinilor, nouă amânare în Parlamentul italian

Părinţi şi copii despărţiţi din cauza străinătăţii: poveşti cutremurătoare VIDEO