Menu
in

Om de afaceri din Mediaș, ARESTAT pentru proxenetism cu minore în Italia

Om de afaceri din Mediaș, arestat pentru proxenetism cu minore în Italia. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost arestat preventiv la Curtea de Apel Alba Iulia în baza unui mandat european și urmează să fie predat autorităților italiene pentru a executa o pedeapsă cu închisoare.

Cristian Gheorghe S., om de afaceri din Mediaș, a fost condamnat de autorități judiciare din Veneția la pedeapsa de 6 ani și 8 luni închisoare și 20.000 de euro amendă, din care a rămas de executat pedeapsa de 5 ani și 8 luni închisoare și 17.000 de euro amendă în urma aplicării unei grațieri parțiale, informează Ora de Sibiu.

A obligat minore să se prostitueze

Bărbatul a fost judecat pentru faptul că, în perioada februarie 2005 – iunie 2006, în baza aceleiași rezoluții infracționale și la diferite intervale de timp, a organizat traficul de persoane prin obligarea mai multor fete provenite din România (majoritatea minore), uzând de acte de violență și amenințări, să practice prostituția în orașele Veneția-Mestre, Jesolo și în alte locuri.

Acesta a organizat activitatea de prostituție a acestora în stradă și a beneficiat de mare parte din profitul obținut și facilitând imigrația și șederea ilegală în Italia a persoanelor de sex feminin traficate.

Condamnat pentru prostituție

A fost condamnat pentru complicitate în formă continuată în prostituția cu minori, determinare la practicarea prostituției, favorizarea și exploatarea prostituției, favorizarea intrării ilegale în Italia a persoanelor străine cu scopul de a practica prostituția.

Puglia, clanurile românești elimină orice concurență pe piața prostituției, profituri uriașe pentru proxeneți

În 9 noiembrie 2021, instanța română a decis punerea în executare a mandatului european de arestare emis la data de 16 martie 2021. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv, urmând a fi predat autorităților judiciare italiene.

Mai multe detalii AICI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
Exit mobile version