in

Om de afaceri din Mediaș, ARESTAT pentru proxenetism cu minore în Italia

Om de afaceri din Mediaș, arestat pentru proxenetism cu minore în Italia. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost arestat preventiv la Curtea de Apel Alba Iulia în baza unui mandat european și urmează să fie predat autorităților italiene pentru a executa o pedeapsă cu închisoare.

Cristian Gheorghe S., om de afaceri din Mediaș, a fost condamnat de autorități judiciare din Veneția la pedeapsa de 6 ani și 8 luni închisoare și 20.000 de euro amendă, din care a rămas de executat pedeapsa de 5 ani și 8 luni închisoare și 17.000 de euro amendă în urma aplicării unei grațieri parțiale, informează Ora de Sibiu.

A obligat minore să se prostitueze

Bărbatul a fost judecat pentru faptul că, în perioada februarie 2005 – iunie 2006, în baza aceleiași rezoluții infracționale și la diferite intervale de timp, a organizat traficul de persoane prin obligarea mai multor fete provenite din România (majoritatea minore), uzând de acte de violență și amenințări, să practice prostituția în orașele Veneția-Mestre, Jesolo și în alte locuri.

Acesta a organizat activitatea de prostituție a acestora în stradă și a beneficiat de mare parte din profitul obținut și facilitând imigrația și șederea ilegală în Italia a persoanelor de sex feminin traficate.

Condamnat pentru prostituție

A fost condamnat pentru complicitate în formă continuată în prostituția cu minori, determinare la practicarea prostituției, favorizarea și exploatarea prostituției, favorizarea intrării ilegale în Italia a persoanelor străine cu scopul de a practica prostituția.

Puglia, clanurile românești elimină orice concurență pe piața prostituției, profituri uriașe pentru proxeneți

În 9 noiembrie 2021, instanța română a decis punerea în executare a mandatului european de arestare emis la data de 16 martie 2021. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv, urmând a fi predat autorităților judiciare italiene.

Mai multe detalii AICI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
maria rita gismondo acuza: Guvernul face politica fricii

„În Italia politica fricii, colegii mei nu au curaj să vorbească”, acuză virusologul Maria Rita Gismondo

cladire prabusita italia

Caserta, o clădire cu două etaje s-a prăbușit: „Se aud țipetele celor dispăruți”