in

Caserta, o clădire cu două etaje s-a prăbușit: „Se aud țipetele celor dispăruți”

Un vuiet puternic, apoi explozia. S-a întâmplat, în această dimineață, în Cancello Scalo, o regiune din Caserta, Italia, acolo unde o clădire cu două etaje s-a prăbușit, cel mai probabil din cauza unei scurgeri de gaz. Tragedia s-a produs în jurul orei 6.30, anunță presa italiană.

Primele date anunțau că doi bătrâni au fost prinși sub dărâmături, se pare însă că sunt mai mulți: „Se aud țipetele celor dispăruți”.

Potrivit presei din Peninsulă, în clădirea cu două etaje se afla un cuplu, doi bătrâni în vârstă de 74 de ani. În timp ce femeia a fost localizată de pompieri, după ce au auzit-o strigând după ajutor, de sub dărâmături, soțul ei este de negăsit.

Prima ipoteză privind cauzele exploziei, urmată de prăbușirea imobilului, este o posibilă acumulare de gaze într-una din încăperi. Deflagrația s-ar fi produs când cuplul, odată trezit, a aprins lumina.

Cei care locuiesc în apropiere au ieșit imediat în stradă. Spun că au auzit un vuiet înfiorător și s-au gândit că a fost cutremur.

Roma, au transformat un coafor într-un apartament, proprietarul a chemat carabinierii

Pompierii caută prin dărâmături, după explozia din Caserta

Il Messaggero scrie că persoanele dispărute sunt Mario Sgambato și soția sa Giuseppina. El este voluntar în protecția civilă comunală, iar soția sa a fost foarte activă ca voluntar în biserica Sant’Alfonso Maria de ‘Liguori din Cancello Scalo.

Potrivit ANSA, în clădire mai locuiau și alte persoane, care, din fericire, au reușit să scape. Pompierii sunt la fața locului și sapă în căutarea celor prinși sub dărâmături.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
om de afaceri Mediaș arestat proxenetism minore Italia

Om de afaceri din Mediaș, ARESTAT pentru proxenetism cu minore în Italia

italia a treia doza

Italia, cresc infecțiile și decesele. „A treia doză înainte de 6 luni”