Menu
in

Alcool și sânge. Un român și-a ucis colegul de cameră de Paște, într-un apartament din Centocelle, Roma

Crimă în cartierul Centocelle din Roma, un muncitor român și-a ucis ucis colegul de apartament în duminica Paștelui ortodox.

Victima, Naciu Mihai, român în vârstă de 60 de ani, a fost dusă la spital și apoi, la 4 dimineața luni, inima acestuia a încetat să mai bată.

Atacatorul, Virgil Corfan, în vârstă de 59 de ani, a fost arestat.

Crima de la Veneția: și-a ucis colegul în somn, deși îl luase de pe stradă, judecătorul a decis să-l trimită la un spital de nebuni

Tragedia a avut loc în imobilul de la numărul 36 din via dei Frassini, în Centocelle.

Atacul, pornit dintr-o serie de motive banale, a dus la o luptă sîngeroasă. Atacatorul care și-a lovit colegul cu o serie de obiecte, înainte de a-l ataca cu un scaun.

Alarma a fost declanșată de niște vecini care, auzind țipetele care veneau din apartament, au sunat la numărul de urgență unic în jurul orei 21, duminică seara.

La fața locului, carabinierii nucleului Radiomobile din Roma și personalul medical din 118 care au găsit victima inconștientă, pe podea. Dus de urgență la spitalul San Giovanni, bărbatul a fost operat.

Luni, însă, la 4 dimineața, inima a încetat să mai bată și muncitorul a murit.

Poziția colegului de apartament s-a înrăutățit, declanșând imediat arestarea pentru crimă.

Potrivit reconstituirii, cei doi au împărțit o cameră într-un apartament. Muncitori, conaționali și prieteni, nu este exclus ca alcoolul să fi provocat cearta, transformând-o în tragedie. O serie de obiecte sparte au fost găsite în casă, cel mai probabil folosite în atac, scrie Roma Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version