in

Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit la RAI 3: ”Poliția, procurorii și politicienii din România sunt SCLAVII clanurilor interlope”!

Alexandru Cumpănașu a fost în studioul postului italian de televiziune RAI 3 alături de mama Alexandrei și de soția lui, Simona.

Cei trei au venit să prezinte cazul Caracal la show-ul de televiziune ”Chi l’ha visto?” (Cine i-a văzut?) iar în timpul emisiunii s-a dezlănțuit la adresa polițiștilor, procurorilor și politicienilor români pe care i-a numit ”sclavi ai clanurilor interlope”, potrivit Stirilor Kanal D.

”Vă mulțumesc dumneavoastră pentru ajutorul acordat. Vreau să vă spun că din prima zi nu am încetat să o caut, am întors România cu susul în jos. Astăzi, o spun cu foarte multă certitudine.

Poliția, procurorii, politicienii sunt sclavii clanurilor interlope. Dincă nu este un monstru singuratic ci este parte a unei rețele de trafic de persoane care are influență în procuratură, în poliție dar din păcate și în magistratura italiană.

Familia acestui bătrân care pare un bătrân senil este o familie care face afaceri ilegale, trafic de droguri, trafic de persoane. Poimâine mă voi afla la Squadra Mobile, la Antimafia pentru a depune probe pe care le-am adunat despre traficul pe care Dincă și cu întreaga sa rețea din Italia și din România l-a făcut în ultimii ani de zile.

Nu este o atitudine singulară a lui Dincă, avem de-a face cu o atitudine de sclavi a politicienilor români, a poliției, a Parchetului, care au protejat această rețea și care nu au reaționat timp de 19 ore după ce Alexandra a sunat la 112. O voi găsi cu orice preț”, a declarat Cumpănașu la RAI 3.

În cadrul emisiunii, mama Alexandrei Măceșanu a lansat un apel disperat către italieni pentru găsirea fiicei sale dar și a Luizei Melencu.

”Vă rog din tot sufletul, cine o vede, cine le vede pe fete, indiferent să anunțe poliția, să vă anunțe pe dumneavoastră. Să nu le pună viața în pericol. Rog toată populația Italiei, dacă le vedeți… eu cred că sunt vii, că Alexandra e vie”, a spus Tudorița Măceșanu în lacrimi.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Perugia, incident dramatic la o petrecere românească, mai multe persoane au fost înjunghiate, arestați o româncă și un albanez

Durere de neimaginat pentru o româncă din Veneţia. Fiul ei de 27 de ani a murit în Italia, după ce medicii români…