in

Durere de neimaginat pentru o româncă din Veneţia. Fiul ei de 27 de ani a murit în Italia, după ce medicii români…

Durere de neimaginat pentru o româncă din Cinto Caomaggiore, provincia Veneţia. Fiul ei, Andrei Tătar, a murit la 27 de ani, după ce ani de zile s-a luptat cu un diagnostic pus greşit de medicii români. Aceştia considerau că tânărul are o boală psihică. Ajuns în Italia, medicii de acolo au descoperit că avea, de fapt, o tumoare pe creier.

Andrei Tătar a fost răpus de o boală necruţătoare! La 27 de ani, tânărul s-a stins din viaţă la secţia de oncologie a unui spital din Trieste, după ce a fost diagnosticat cu tumoare pe creier. În România, bărbatului i se spusese că are o tulburare psihică.

Viaţa lui Andrei Tătar s-a schimbat complet în urmă cu câţiva ani. Tulburările mintale pe care le avea au fost diagnosticate ca fiind probleme psihiatrice de medicii români. Andrei a ajuns astfel internat într-o unitate sanitară de boli mintale.

Mama lui, Ruxanda Maricica, a apelat la medicii italieni care, într-adevăr, au stabilit că tulburările mintale erau rezultatul unei metastaze la nivelul creierului. Din păcate, era deja prea târziu pentru terapia de care românul avea nevoie. Astfel, Andrei Tătar a pierdut lupta cu crunta boală şi s-a ridicat la Ceruri marţi, 15 octombrie, potrivit Il Gazzettino, citat de spynews.ro.

Andrei Tătar ar mai fi avut o şansă, dacă era diagnosticat corect la timp.

Duminică, 20 octombrie, va avea loc priveghiul în memoria lui Andrei Tătar la biserica din Settimo. Apoi, a doua zi, va fi slujba de înmormântare. Andrei Tătar va fi înmormântat în cimitirul din Cino Caomaggiore.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit la RAI 3: ”Poliția, procurorii și politicienii din România sunt SCLAVII clanurilor interlope”!

Sute de copii români se întorc din străinătate în școlile din țară.” Este pentru prima dată când constatăm că revin în număr aşa de mare.”