in

Alt accident mortal în direct pe Facebook. Audi cu numere de Italia, impact mortal la 200 km/h: șoferul și o fetiță de 9 ani morți pe loc

Un accident deosebit de grav a avut loc în Timiș, pe șoseaua care leagă Timișoara de vama Stamora Moravița. Un tânăr care făcea Live pe Facebook în timp ce zbura cu 200 km/h a provocat o tragedie. Șoferul, la volanul unui Audi înmatriculat în Italia, este un tânăr din Oravița și se numește Florin Muntean. În momentul tragediei transmitea în direct pe contul personal de Facebook, cu muzica dată la maxim în mașină.

Șoferul a intrat în depășire și când a revenit pe banda sa a lovit din spate un tractor, ricoșând pe contrasens. Audi-ul fost lovit de un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent, șoferul din Audi a zburat prin parbriz, fiind proiectat la câțiva metri de drum. Cadavrul său a fost descoperit după ce ambulanțele și polițiștii au sosit la fața locului.

De asemenea, o fetiță în vârstă de 9 ani, care era în Passat a decedat, medicii încercând în zadar să o resusciteze. La spital mai este un copil de 3 ani.

Ceilalți trei pasageri din Volkswagen au fost răniți, fiind preluați de echipele medicale. Circulația este blocată pe ambele sensuri.

4 secunde a apucat să stea Live pe Facebook tânărul de la volanul mașinii Audi, după care a provocat nenorocirea.

sursa: observator.tv

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bari, însărcinată la doar 12 ani i s-a făcut rău la școală, Tribunalul de Minori va decide ce se va întâmpla cu ea

Columna lui Iohannis. Președintele și-a început campania electorală în Italia