in

Amenință partenera cu foarfeca, român de 23 de ani arestat în Avellino

Amenință partenera cu foarfeca, arestat. După o ceartă furioasă, întreruptă cu mare greutate de carabinieri, un tânăr de 23 de ani, de naționalitate română, a fost arestat pentru fapte de persecuție împotriva partenerei sale.

Românca îl refuză, el îi distruge mașina: calabrez arestat pentru stalking

S-a întâmplat în Mercogliano, în provincia Avellino, unde carabinierii, în urma unei alerte 112, au intervenit în casa din centrul istoric, blocându-l pe tânăr înainte ca acesta să poată fugi.

Amenință partenera cu foarfeca – A fost găsit în posesia unui cuțit și foarfece folosite pentru a-și amenința partenera. După interogatoriul de la comandamentul provincial al carabinierilor, la dispoziția parchetului Avellino, bărbatul a fost dus la închisoare sub acuzația de stalking, anunță ANSA

Preot ortodox român din Trieste, arestat pentru violență sexuală și stalking. ”De îndată ce voi avea autorizația episcopului mă voi căsători cu tine și vom face sex”

Ce înseamnă stalking

Termenul stalking (din engleză „ to stalk ”, care înseamnă a pândi, a urmări) reprezintă o formă de agresiune efectuată de un persecutor care intră în mod repetitiv, nedorit și distructiv în viața privată a altui individ, provocându-i consecințe fizice sau psihologice grave. Prin termenul de stalking ne referim, așadar, la o serie de atitudini aplicate de un individ care afectează o altă persoană, persecutându-l și generând stări de anxietate și teamă, care pot ajunge să-i compromită viața de zi cu zi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia, drama familiei Voinea

Italia, drama familiei Voinea, băiatul a dispărut pe mare, cercetările nu au dus la niciun rezultat: ”Cerem autorităților să nu ne abandoneze”

Rate neplătite la mașina din Italia

A plecat din Italia cu tot cu Mercedesul luat în rate. Autoritățile române i-au pus sechestru pe mașină: „Semnalată ca furată”