in

Anzio, român bătut crunt de patru bulgari: i-au rupt picioarele și l-au aruncat în fața spitalului

Un român a fost bătut de patru bulgari, în stradă, în fața unui bar dintr-o localitate la mare, situată în sudul Romei. Românului nu i-a fost aplicată doar o simplă bătaie, atacatorii rupându-i și ambele picioare. Deși nu se întâlnise cu ei întâmplător, bărbatul a declarat poliției că nu știe cine sunt cei patru, ceea ce indică faptul că i-a fost frică să dezvălui identitatea agresorilor sau pentru că s-ar descoperi afaceri ilegale.

Bătaia suferită de un cetățean român, de la patru bulgari, pe care ofițerii secției de poliție din Anzio încearcă să îi identifice, indică faptul că a fost o spălare de conturi pentru diferite afaceri nu tocmai legale.

În urmă cu două nopți, victima se afla într-un bar din Lavinio, o localitate situată la circa 50 de km în sudul Romei, când i s-au alăturat bulgarii cu care, potrivit poliției, a avut o întâlnire.  La câteva minute după intrarea în bar, cei patru l-au forțat pe român să iesă din local, apoi l-au bătut sălbatic și i-au  fracturat ambele picioare. 

După ce l-au bătut, l-au încărcat într-o mașină și l-au descărcat pe bărbat în fața spitalului din Lavinio. Românului i s-a acordat primul-ajutor apoi a fost transferat la spitalul din Anzio, unde medicii i-au dat un prognostic de 40 de zile pentru vindecare. 

Anchetat de poliție, românul a declarat că nu-și amintește nimic și nu-i cunoște pe atacatori. O versiune pe care poliția nu o crede. Investigațiile pentru identificarea autorilor bătăii continuă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ