in

Anzio, student român de 26 de ani, găsit mort într-o cameră de hotel, poliția EXCLUDE sinuciderea

Sfârşit cumplit pentru un tânăr student român, în Italia. Băiatul de 26 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Anzio, o comună aflată în sudul provinciei Roma. Tânărul de 26 de ani, care locuia de mai mulţi ani în Nettuno, împreună cu părinţii, trebuia să elibereze camera de hotel miercuri dimineaţă.

Când a văzut că băiatul nu coboară pentru a preda cheile, proprietarul hotelului a devenit suspicios şi a decis să verifice ce se întâmplă. S-a dus la camera unde se afla tânărul, a bătut la ușă, însă nu i-a răspuns nimeni. Uşa era blocată şi din interior nu se auzea niciun sunet. Alarmat, a sunat după ajutor la numărul unic de urgenţă.

Crimă, sinucidere sau accident? Român în vârstă de 20 de ani, găsit mort pe malul râului Idice, lângă Bologna

La fața locului a intervenit o brigadă de pompieri, care a intrat în cameră. Militarii l-au găsit pe băiat  inconștient, pe pat. Din păcate, pentru studentul român nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat.

Din primele verificări ale poliţiei, pe trupul băiatului nu s-au găsit urme de violență. 

Anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei cadavrului, pentru a se putea stabili cu exactitate cauzele morţii. În prezent, oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv o posibilă supradoză de droguri, scrie observator.tv, citând presa din Italia.

Poliţia exclude, însă, varianta sinuciderii.

Crimă la Palermo pentru 25 de euro, adolescent român de 16 ani arestat pentru că a omorât un francez și l-a jefuit

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mii de oameni la contramanifestația de la Iași, primarul Chirica: ”PSD este un cățel în călduri”

Româncă împușcată accidental la Avellino, a ajuns de urgenţă la spital