in

Apelul disperat al unei românce din Grosseto, fata de 17 ani a dispărut de mai bine de o lună: ”Răpită?! Este posibil, vreau o anchetă adevărată!”

Elena Miruna Nemțeanu, adolescentă română de 17 ani, e dispărută în Italia de mai bine de o lună. Fata locuiește la Grosseto, împreună cu părinții și fratele mai mic. Tânăra a plecat de acasă în seara zilei de 7 august, în jurul orei 20.30, și, de atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Tânăra a plecat de acasă în seara zilei de 7 august, în jurul orei 20.30, din locuința familiei situată în localitatea Grosseto din Toscana și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. După săptămâni întregi în care nu și-a văzut fiica, mama acesteia a ajuns în pragul disperării. Nu este de acord cu varianta luată în calcul de poliție, că fata a plecat de bună voie, și le cere autorităților să deschidă o anchetă pentru răpire. „Este imposibil ca fiica mea să decidă să dispară așa”, a declarat Maria Mihaela, potrivit publicației La Nazione, citată de observatornews.ro.

Fata a plecat fără telefonul mobil, iar în momentul dispariției era îmbrăcată cu rochia din fotografia de mai jos.

Mama Elenei spune că fiica ei a mai plecat de acasă, după o ceartă. A dispărut o noapte, apoi s-a întors acasă. „Poate că la început a plecat de bună voie, dar apoi s-a întâmplat ceva. Răpită?! Este posibil, vreau o anchetă adevărată!”, este strigătul disperat al femeii.

Oricine are informații despre Elena Miruna Nemțeanu, este rugat să sune la 112, la 0039 320 112 1282 sau să prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/fermier-austriac-prins-ca-exploateaza-lucratori-romani-ii-platea-doar-4-euro-pe-ora-ministrul-finantelor-gernot-blumel-ovp-s-a-declarat-socat-de-descoperire/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cristi chivu antrena

Cristi Chivu şi-a luat licenţa UEFA Pro. Ce echipă din Italia va antrena în acest sezon

Italia, pericol pe autostradă, poliția a oprit un român beat, fără permis, care conducea o mașină furată, după o urmărire ca-n filme