in

Italia, pericol pe autostradă, poliția a oprit un român beat, fără permis, care conducea o mașină furată, după o urmărire ca-n filme

Un român de 21 de ani a fost trimis în judecată după ce, pe data de 4 septembrie, a fost prins la volanul unei mașini furate, fiind depistat și sub influența alcoolului. În afară de furt și conducere sub influența alcoolului, românul mai e acuzat și de conducere fără permis și nerespectarea invitației de oprire, ordonată de Poliție. Pentru a-l captura, polițiștii l-au urmărit pe autostradă pentru mai bine de 15 km.

Faptele s-au întâmplat pe 4 septembrie, pe autostrada A24 L’Aquila – Teramo , atunci când românul a fost prins în stare de intoxicație alcoolică, fără permis și la volanul unui Audi A3 – furat – la oprirea unei patrule de poliție rutieră.

Înainte de a fi capturat, el a fugit de-a lungul tronsonului dintre stația de taxare L’Aquila Est și Assergi (AQ) cu viteză mare și pendulând periculos între benzi. Poliția Rutieră din L’Aquila a urmărit imediat vehiculul timp de aproximativ cincisprezece kilometri. Tânărul a încercat, de asemenea, să lovească mașina de poliție pentru a scăpa de control, dar din cauza vitezei și a stării în care se afla acesta a derapat și s-a ciocnit de peretele tunelului Gran Sasso, încheind astfel fuga.

Respirația puternică de vin asociată cu dificultatea de exprimare au dus la constatarea unor responsabilități suplimentare în ceea ce privește conducerea sub influența alcoolului. Testele de alcool au confirmat o rată de 2,8 g/l. .

Agenții au chemat o ambulanță pentru a oferi prima asistență medicală, direct la fața locului și pentru transportul ulterior la spitalul San Salvatore din L’Aquila.

Mașina a fost returnată pe 7 septembrie proprietarului, rezident în L’Aquila.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/fermier-austriac-prins-ca-exploateaza-lucratori-romani-ii-platea-doar-4-euro-pe-ora-ministrul-finantelor-gernot-blumel-ovp-s-a-declarat-socat-de-descoperire/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Apelul disperat al unei românce din Grosseto, fata de 17 ani a dispărut de mai bine de o lună: ”Răpită?! Este posibil, vreau o anchetă adevărată!”

Ferrara, româncă de 43 de ani condamnată la închisoare, își ținea câinii labrador în condiții îngrozitoare