in

Ardea, moarte cumplită pentru un român de 46 de ani, strivit de mașina pe care o repara, a cedat cricul cu care ridicase vehiculul

Tragedie aseară în Ardea, zona Banditella o localitate situată în Provincia Roma, Lazio. Un român în vârstă de 46 de ani a murit zdrobit de mașina unui prieten de-al său, pe care încerca să o repare. 

Victima, care nu are rude în Italia, locuia împreună cu proprietarul vehiculului. Cei doi lucrau în construcții și în timpul liber încercau să câștige un ban în plus din activități ocazionale. Ieri seară au decis să încerce să repare mașina dar cu unelte rudimentare.

Conform primelor investigații efectuate de carabinieri, aceștia ar fi ridicat vehiculul, folosind un cric și câteva bucăți de lemn, apoi s-au apucat să lucreze. Deodată, însă, cricul a cedat, iar bărbatul de 46 de ani a fost strivit de mașină, în timp ce prietenul a reușit să se salveze și să dea alarma.

Pompierii veniți la fața locului, împreună cu carabinierii, l-au eliberat pe românul de 46 de ani de sub mașină, cu toate acestea, traumele suferite de bărbat au fost grave. Transportat la clinica Sant’Anna din Pomezia, acesta a murit în ambulanță.

Procuroru a deschis o anchetă asupra cazului, iar cadavrul victimei a fost transferat la morga spitalului din Tor Vergata, unde va fi supus autopsiei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lucca, familie de români în izolare la domiciliu, și-au petrecut vacanța în România, la întoarcere au fost depistați cu coronavirus

România a depășit 1.000 de infectări cu coronavirus într-o singură zi. Număr record de teste: aproape 25.000