in

Arestat la 15 ani de la săvârşirea faptelor, român condamnat în Italia pentru proxenetism cu minore

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost arestat preventiv la Curtea de Apel Alba Iulia în baza unui mandat european şi urmează să fie predat autorităţilor italiene pentru a executa o pedeapsă cu închisoare.

Potrivit adevarul.ro, Cristian Gheorghe S., din judeţul Sibiu, a fost condamant de autorităţi judiciare din Veneţia la pedeapsa de 6 ani şi 8 luni închisoare şi 20.000 de euro amendă, din care a rămas de executat pedeapsa de 5 ani şi 8 luni închisoare şi 17.000 de euro amendă în urma aplicării graţierii parţiale.  

Bărbatul a fost judecat pentru faptul că, în perioada februarie 2005 – iunie 2006 a organizat traficul de persoane prin obligarea mai multor fete provenite din România (majoritatea minore), uzând de acte de violenţă şi ameninţări, să practice prostituţia în zona oraşului Veneţia.  

Italia, șofer român de TIR, căutat de 6 ani, arestat la un control de rutină

Instanţa română a decis punerea în executare a mandatului european de arestare

Acesta a organizat activitatea de prostituţie a acestora în stradă şi a beneficiat de mare parte din profitul obţinut şi facilitând imigraţia ilegală şi şederea ilegală în Italia a persoanelor de sex feminin traficate.

A fost condamnat pentru complicitate în formă continuată în prostituţia cu minori, determinare la practicarea prostituţiei, favorizarea şi exploatarea prostituţiei, favorizarea intrării ilegale în Italia a persoanelor străine cu scopul de a exploata prostituţia.  

Prin urmare, în 9 noiembrie 2021, instanţa română a decis punerea în executare a mandatului european de arestare emis la data de 16 martie 2021. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv, urmând a fi predat autorităţilor judiciare italiene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
salarii mici in Italia

Salarii mici: italienii câștigă mai puțin decât germanii, francezii și britanicii

Tudor Gheorghe cântă numai pentru vaccinați

Tudor Gheorghe cântă numai pentru vaccinați: „Ceilalți să moară în liniște”