in

Arestat pentru sechestrarea soţiei, s-a sinucis în cazarmă

Un muncitor român de 28 de ani s-a sinucis pe 7 august, într-o celulă de siguranţă a cazărmii carabinierilor din Pontremoli (Massa Carrara). Fusese arestat pentru sechestrarea soţiei sale, de care era despărţit de curând.

Se certa deseori cu soţia, care decisese să se despartă şi să ceară divorţul . Dar el, deşi avea o amantă care a fost denunţată în trecut de soţie pentru ameninţări, a spus mereu nu separării. Certurile se repetau de mai mult timp, uneori chiar şi în faţa fetiţei de patru ani, el fiind deseori beat.

Nu reuşea să accepte separarea şi s-a dus la locuinţa femeii, care se mutase singură de circa douăzeci de zile. Soţia plecase devreme de acasă pentru tura sa de muncă duminicală şi bărbatul – care o aştepta – a târât-o cu el pe malul râului Verde. Aici, aşa cum făcuse deja de mai multe ori, a bătut-o, spunându-i că o va omorî şi apoi se va sinucide. Vecinii, îngrijoraţi de urlete, au chemat imediat carabinierii, care l-au arestat pe bărbat.

În aşteptarea transportării la închisoarea din Massa, bărbatul a fost închis într-o cameră de siguranţă în cazarma din Pontremoli. Purta numai ciorapi scurţi, boxeri, încălţăminte fără şireturi. Si un tricou, pe care l-a folosit pentru a se spânzura, legândul de un fier care ieşea din vizeta uşii, la un metru şi şaizeci de centimetri de podea.

Deşi bărbatul avea înălţimea de 1,80 metri, i-a fost de ajuns să se aşeze pe podea pentru a-şi bloca afluxul de sânge către creier şi a-şi provoca asfixierea. Au fost de ajuns trei, patru minute, şi sinuciderea s-a consumat. În perfectă linişte, spun carabinierii din Pontremoli, nimeni nu şi-a dat seama de nimic. Cadavrul a fost descoperit pe timpul unui control de rutină.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se mută la Milano! Cătălin Botezatu va colabora cu Giorgio Armani

Liliana Popescu, 88 – 69 – 90, Miss Muretto 2011