in

Liliana Popescu, 88 – 69 – 90, Miss Muretto 2011

Celebrul concurs de frumuseţe Miss Muretto, desfăşurat la Alassio (Savona) a fost câştigat anul acesta de Liliana Popescu, 20 ani, originară din Republica Moldova, rezidentă la Bordighera.

Noua Miss Muretto (a 58-a ediţie) are înălţimea de 1,74 metri, are părul lung castaniu şi măsuri de excepţie: 88-69-90. Licenţiată în limbi străine, Liliana are ambiţia de a găsi un loc de muncă în sectorul turistic, dar visul său era acela de a câştiga concursul de frumuseţe Miss Muretto. Vis care s-a adeverit. A fost cea mai bună dintre cele 20 de finaliste provenite din întreaga Italie, care au defilat pe 7 august pe pasarela portului din Alassio.

În Italia din 2009, Liliana trăieşte la Bordighera de trei ani, are două surori şi un frate. Visează să intre în lumea modei, dar şi să devină o operatoare turistică.

„Sunt licenţiată în limbi străine. Vorbesc engleză, rusă, română, moldovenească şi italiană. Ador să descopăr lumea şi mi-ar plăcea mult să călătoresc în jurul lumii. Am participat la Miss Muretto pentru că vroiam să mă distrez. Cu siguranţă ajungerea în finală ar fi fost visul oricui. Am fost eu aleasa, sunt mândră şi doresc să dedic această banderolă părinţilor mei”.

Liliana Popescu a câştigat în faţa celorlalte 19 finaliste. Juriul, cu Paolo Limiti şi scriitorul Andrea G. Pinketts, a ales-o pe ea pentru zâmbetul luminos.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arestat pentru sechestrarea soţiei, s-a sinucis în cazarmă

Vedetele sunt îndrăgostite de Italia