in

Arezzo/ Româncă de 16 ani, obligată de conaţionali să se prostitueze

Poliţia din localitatea Arezzo (regiunea Toscana) a arestat trei cetăţeni români, acuzaţi de exploatare sexuală de minori. Cei trei, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 27 de ani, ar fi constrâns o româncă de numai 16 ani să se prostitueze pe străzile oraşului, informează “La Nazione”.

Anchetatorii au stabilit că minora a fost adusă din România în luna decembrie de către prietenul ei, un conaţional de 20 de ani, cu promisiunea unui loc de muncă cinstit. Dar odată ajunsă în Peninsulă, prietenul, împreună cu ceilalţi doi tineri, ar fi obligat-o să se prostitueze la periferia oraşului Arezzo. Fata câştiga, conform anchetatorilor, chair şi 500 de euro pe seara, toţi banii fiindu-i confiscaţi apoi de către tinerii care o însoţeau.

Pe 17 ianuarie, în timpul unui control al poliţiei, tânăra a fost dusă la secţia de poliţie şi interogată. Pornind de la declaraţiile fetei, poliţiştii i-au identificat şi arestat pe cei trei români. In cadrul aceleiaşi anchete, poliţiştii au pus sub acuzaţie un italian de 47 de ani şi o altă româncă, de 27 de ani. Minora se află acum într-o structură a serviciilor sociale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Hai România! S-a înfiinţat prima echipă de fotbal românească din Roma

Milano/ Cazier judiciar online pentru a obţine cetăţenia italiană