Menu
in

Asistente în Toscana contra no-vax: „Îi înțep vena de 10 ori, prefăcându-mă că nu o nimeresc”

Mai multe fraze scrise pe Facebook de o infirmieră din Toscana au devenit virale, alimentând ulterior polemicile dintre vaccinți și nevaccinați.

„Îi înțep vena de 10 ori, prefăcându-mă că nu o nimeresc”, a scris infirmiera de la o ASL din nord-vestul Toscanei care lucrează în Versilia. O colegă i-a răspuns într-un mod similar.

Autoritatea locală de sănătate a intervenit și s-a disociat într-un comunicat de presă și a explicat că „efectuează evaluările necesare pentru orice măsuri care trebuie luate împotriva celor doi angajați”.

«În curând – scrie una dintre cele două asistente – îi vom găsi în secție și vreau să le-o plătesc … poți înțepa vena obișnuită de vreo zece ori, prefăcându-te că nu o nimerești? Și apoi mă voi gândi la altceva, nu mă voi grăbi să îi conectez la aparate».

„Nu mă grăbesc pentru nimeni. Să se descurce, m-am săturat de ei”, a răspuns colega.

Roma, bătrână ucisă în casă de îngrijitoare, după mai multe ore de tortură. „A luat-o de cap și a aruncat-o…”

Reacția ASL

„În ceea ce privește frazele publicate pe rețelele de socializare de doi operatori, care lucrează amândoi în zona Versilia – explică ASL -, Compania Usl Nord Vest Toscana subliniază că raportul a ajuns deja la conducere”, care evaluează cazul.

„Evident, conducerea instituției și cea a spitalului Versilia se delimitează de aceste declarații și reiterează faptul că personalul, căruia îi mulțumim pentru activitățile zilnice, are grijă și oferă asistență pentru toți cetățenii, cu profesionalism și angajament, fără niciun fel de distincție , conform principiilor universalității, egalității și echității care inspiră sistemul de sănătate regional și național.”, potrivit La Nazione.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Exit mobile version