in

ATENȚIE la asigurări FALSE! Româncă amendată în Italia cu peste 800 de euro și mașina sechestrată, convinsă că totul e în regulă

Ghinion pentru o tânără șoferiță de 23 de ani, originară din România, care a primit o amendă uriașă, i s-a sechestrat mașina și i s-au luat 5 puncte de pe carnetul de conducere, deși era convinsă că nu a făcut nicio ilegalitate. Singura problemă a fost că nu a verificat societatea la care a plătit asigurarea mașinii, care s-a dovedit a fi falsă, și de aici au început problemele.

Poliția din Florența a descoperit o altă asigurare falsă, fenomen care devine tot mai des întâlnit în Italia. De această dată ghinionul a căzut pe o româncă de 23 de ani. Tânăra a fost oprită pentru un control de rutină, în timp ce se afla la volanul unui Matiz, pe via Valdinievole din capitala Toscanei. Făcând verificările de rigoare cu aparatura din dotare, au descoperit că mașina nu era asigurată.

Șoferița a prezentat agenților o chitanță de plată, în valoare de 390 de euro și a descris agenților modalitatea prin carea a achiziționat-o pe internet. Cercetând în amănunt, polițiștii au descoperit că mașina nu avea asigurare din luna noiembrie 2018 și astfel i-au aplicat româncei o amendă de 868 de euro, i-au sechestrat mașina și i-au tăiat 5 puncte de pe carnetul de conducere.

Singurul lucru pe care l-a mai putut face tânăra a fost acela de a depune un denunț împotriva celor care i-au emis asigurarea și au încasat banii.

Polița falsă a fost reținută de polițiști, care ulterior au descoperit că banii pe care românca i-a plătit au ajuns într-o carte de credit reîncărcabilă, fiind evident că au descoperit o altă înșelătorie online.

Tipografie ilegală capabilă să producă pașapoarte, documente, asigurări. Bandă de falsificatori, anihilată la Ciampino

Mihaela Titoc, expert în asigurări la Torino, sfaturi pentru românii din Italia: «Asigurările îți pot proteja familia»

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Messina, român de 44 de ani, mort după ce a căzut 30 de metri într-o râpă, găsit datorită câinelui său

Ce se întâmplă cu românii din afara țării: dominați de idei mărunte și lideri de carton