in

Messina, român de 44 de ani, mort după ce a căzut 30 de metri într-o râpă, găsit datorită câinelui său

Destin tragic pentru un român de 44 de ani, din Italia. Mihai Vasile, care era cioban în localitatea Santa Lucia del Mela din provincia Messina, a murit pe loc după ce a căzut 30 de metri într-o râpă. Nenorocirea a avut loc sâmbătă, în 16 februarie, în jurul orei 17:00.

Mihai Vasile îşi ducea oile la păscut, când s-a prăbuşit în prăpastie. Iar înălţimea de la care a căzut, de peste 30 de metri, nu i-a mai dat românului nicio şansă de supravieţuire.

Filmul tragediei, reconstituit de carabinieri, arată că Mihai s-ar fi apropiat prea mult de marginea prăpastiei și, astfel, a alunecat. Pompierii din Milazzo au fost cei care au recuperat cadavrul românului din râpă.

Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, autorităţile au fost alertate de prietenul lui Mihai, care a observat că românul nostru a dispărut. Iar indicațiile cele mai prețioase pentru găsirea trupului neînsuflețit au fost date chiar de câinele, care i-a îndrumat pe pompieri la locul unde stăpânul său a căzut.

Oamenii legii au declanşat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a murit românul.

Patru italieni! Iată bestiile care au ucis doi români la Chivasso, cei patru au ales să nu colaboreze cu investigatorii

Un vasluian căutat pentru crimă a fost prins după 6 ani, în munţi, lucra ca cioban în Italia

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Sodoma”, carte șocantă despre Vatican. «80% din preoți sunt homosexuali»

ATENȚIE la asigurări FALSE! Româncă amendată în Italia cu peste 800 de euro și mașina sechestrată, convinsă că totul e în regulă