in

Attigliano, patron român al unei firme de construcții, protest pe acoperiș: «Vreau banii»

Ore de neliniște la Attigliano (Terni), unde patronul unei firme de construcții a fost protagonistul unui protest care a necesitat intervenția pompierilor din Amelia și a carabinierilor din Giove.

Faptul s-a petrecut în seara de 23 martie. Bărbatul de naționalitate română, patron al unei firme de construcții, s-a baricadat pe acoperișul unei case în construcție pentru că de mai mult timp nu reușea să obțină plata pentru lucrările efectuate.

Patron al firmei care efectuase lucrările la câteva clădiri din Attigliano, a rămas pe acoperiș circa două ore, explicând motivele sale forțelor de ordine. Între timp pompierii au luat toate măsurile de siguranță necesare în astfel de situații, pentru a evita posibile consecințe pentru român în urma unei posibile căderi sau a unui gest nesăbuit din partea sa.

Lucrările, deja finalizate de ceva vreme, s-ar ridica la circa 2.000 de euro, sumă pe care bărbatul ar fi utilizat-o pentru plătirea angajaților firmei sale ce trebuiau să-și primească deja salariile. După două ore de tratative, militarii din Giove și pompierii au reușit să-l convingă pe bărbat să coboare de pe acoperișul pe care se baricadase.

OPERAIO SUL TETTO DI UNA AZIENDA ALLE BASSETTE
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trufe de 80.000 de euro din România, sechestrate în Friuli. ”Risc pentru cine nu cunoaște produsul original”

Grav accident de circulație în Treviso: două românce și-au pierdut viața, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal