in

Grav accident de circulație în Treviso: două românce și-au pierdut viața, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal

Grav accident de circulație la Ponte di Piave, provincia Treviso, noaptea trecută, în jurul orei 4 dimineața, în urma cărui au murit două tinere de naționalitate română.

Două tinere românce, B.T.C., 30 de ani și C.O.R, 35 de ani, au murit în urma unui accident cu mașina. Automobilul, un BMW Z3 de culoare roșie, a ieșit de pe carosabil, lovind un panou publicitar, după care s-a răsturnat într-un canal.

Cele două românce lucrau într-un cunoscut night-club situat în apropiere iar la acea oră se întorceau acasă. După primele investigații se pare că mașina a fost scăpată de sub control, derapând spre partea stânga a drumului, după care s-a răsturant într-un canal.

Motivul principal al accidentului pare a fi, într-o primă ipoteză, oboseala. Tânăra care conducea mașina ar fi ațipit câteva secunde și a pierdut controlul mașinii. Ipoteza se bazează și pe faptul că drumul nu era circulat și nu existau curbe periculoase. Primele cercetări exclud un eventual incident cu un alt autovehicul.

La fața locului au ajuns imediat echipaje ale poliției rutiere și ale pompierilor care au extras corpurile fără viață ale celor două tinere.

 


foto: oggitreviso.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Attigliano, patron român al unei firme de construcții, protest pe acoperiș: «Vreau banii»

Românul care a produs accidentul în care au murit soția și copilul de 5 ani a încercat să fugă cu trenul. Arestat de carabinieri în gară la Ravenna