Menu
in

Au bătut și jefuit o bătrână la Roma, doi români surprinși de camerele de supraveghere, unul e deja arestat

Doi români din Italia, un bărbat și o femeie, au bătut și jefuit o femeie în vârstă de 79 de ani din Roma. Agresiunea a avut loc miercuri, în cartierul Tuscolano.

Cei doi români, un bărbat de 31 de ani și o femeie de 25, au atacat-o pe bătrână din senin, imediat după ce aceasta a intrat în scara blocului în care locuia. Loviturile au fost năprasnice. Indivizii au venit din spatele victimei, i-au furat bunurile, după care au trântit-o la pământ și au început să o lovească în cap. Violența agresiunii i-a alertat imediat pe vecini, care au cerut ajutorul autorităților.

Deși indivizii au încercat să fugă de la fața locului, lăsând-o pe femeie în agonie, agenții din capitala Italiei au reușit să îl aresteze pe bărbat, după scurt timp. Partenera sa, în schimb, a reușit să se facă nevăzută.

Cu doar câteva clipe înainte de atac, indivizii au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate în clădire. Comisariatul poliției din San Giovanni l-a indentificat pe român și l-a pus sub acuzare pentru tâlhărie în formă agravată. Bărbatul va fi adus în fața judecătorilor, unde, cel mai probabil, va fi condamnat la închisoare cu executare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version