in

S-a întors din străinătate și și-a ucis tatăl cu zeci de lovituri de cuțit, tânără internată la psihiatrie la Sibiu

O tânără de 23 de ani și-a ucis tatăl cu zeci de lovituri de cuțit, dar nu va face închisoare. Crima a avut loc în iulie în localitatea Șura Mare, județul Sibiu.

Descrierea procurorilor pare desprinsă dintr-un film de groază: „Inculpata B.E. a aplicat multiple lovituri victimei, folosind trei cuţite diferite, şi lovind cu furie în mod repetat victima în mai multe zone vitale, la nivelul capului, sternului, toracelui şi regiunii cervicale, urmărind în mod direct suprimarea vieţii victimei”.

Expertiza psihiatrică a stabilit că femeia nu avea discernământ în momentul comiterii faptei și nu va răspunde în fața legii.

„S-a stabilit că anterior săvârşirii faptei acesta nu a avut un conflict cu victima, nefiind stabilite acte de provocare sau de agresare a inculpatei de către victimă în acest sens”, spun procurorii. Oamenii din Șura Mare spun despre familia în care s-a petrecut tragedia că, în trecut, scandalurile se țineau lanț în casa lor. Se pare că bărbatul ucis a avut o perioadă în care a consumat mult alcool.

Tânăra se întorsese din străinătate, din Belgia, unde practicase prostituția, fiind și consumatoare de droguri de mare risc.

Tânăra le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că tatăl său o abuzase sexual ani de-a rândul, iar în noaptea crimei a încercat din nou acest lucru, potrivit „Ora de Sibiu”. Surorile fetei însă au declarat la rândul lor că nu știu ca așa ceva să se fi întâmplat și că nu au bănuit niciodată că așa ceva se întâmpla în casa lor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șofer român din Italia, dispărut fără urmă în timp ce mergea spre România. «Vă rugăm să ne ajutați cu orice informație ce poate conduce la găsirea colegului nostru»

Victor Ponta își salută „fratele” din Italia: «Îi urez succes lui Renzi si proiectului “Italia Viva” – pentru interesele italienilor și românilor de acolo»