in

Șofer român din Italia, dispărut fără urmă în timp ce mergea spre România. «Vă rugăm să ne ajutați cu orice informație ce poate conduce la găsirea colegului nostru»

Un şofer român care venea în concediu în ţară, din Italia, a dispărut fără urmă. Ultima oară el a vorbit cu apropiaţii de pe autostrada care leagă Trieste de Ljubljana.

Un anunţ legat de dispariţia lui a început să fie distribuit pe grupurile şoferilor profesionişti români.

„Colegul nostru Ionuț Bereșteanu , șofer profesionist, este căutat de către familie. Ionuț, a vorbit ultima dată cu noi si cu familia, marți-17 septembrie 2019, în jurul prânzului (ora 12.00), în timp ce se îndrepta spre casă, în concediu, aflându-se în acel moment pe Autostrada Trieste,Italia-Lubliana,Slovenia, la volanul mașinii personale,un autoturism VOLVO XC 90 cu numărul de înmatriculare BT 06 EIS.

Deși avea asupra sa două telefoane mobile, din acel moment nu mai poate fi contactat, telefoanele fiind închise.

Din datele instituțiilor de la care s-a cerut ajutorul în acest caz nu rezultă că ar fi implicat în vreun accident rutier.

Vă rugăm să ne ajutați cu orice informație ce poate conduce la găsirea colegului nostru și să distribuiți această postare.”, potrivit anunțului preluat de observator.tv.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chelneriță româncă, eroină antimafia la Caserta: A avut curajul să înfrunte doi mafioți care nu voiau să își plătească consumația

S-a întors din străinătate și și-a ucis tatăl cu zeci de lovituri de cuțit, tânără internată la psihiatrie la Sibiu