in

Chelneriță româncă, eroină antimafia la Caserta: A avut curajul să înfrunte doi mafioți care nu voiau să își plătească consumația

Carabinierii unității operative și radiomobile ai companiei din Casal di Principe (Caserta) i-au arestat și plasat în arest la domiciliu pentru tentativă de extorcare și lovire pe frații gemeni în vârstă de 18 ani Alessio și Vincenzo De Falco.

Cei doi sunt nepoții lui Enzo De Falco, șeful temutului clan camorristic Casalesi, ucis în 1991, în timpul unei lupte pentru putere izbucnite pentru controlul clanului, între facțiunile conduse de De Falco și Schiavone-Bidognetti.

Cei doi gemeni, în seara de 18 septembrie, au bătut-o pe chelnerița româncă de la barul „Gran Vesuvio Caffè” din San Cipriano d’Aversa, luând-o de păr și trântindu-și capul de tejghea, pentru că nu voiau să plătească pentru berile consumate.

Femeia le adusese bonul,  în ciuda dorinței lor evidente de a nu plăti, iar acest lucru a declanșat violența, însoțită de amenințări grele cu moartea, de genul „te împușc, te omor”.

La final, un tunisian a plătit factura de teamă ca femeia să nu sufere alte violențe. Românca a fost transportată la spital, unde i s-au prescris şase zile de îngrijiri medicale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român din temuta organizație Cosa Nostra, prins la Buzău în timp ce încerca să ajungă acasă

Șofer român din Italia, dispărut fără urmă în timp ce mergea spre România. «Vă rugăm să ne ajutați cu orice informație ce poate conduce la găsirea colegului nostru»