in

Victor Ponta își salută „fratele” din Italia: «Îi urez succes lui Renzi si proiectului “Italia Viva” – pentru interesele italienilor și românilor de acolo»

Liderul Pro România, Victor Ponta, salută înființarea partidului ”Italia viva”, condus de fostul premier Matteo Renzi. Noul proiect din Italia este asemănător cu Pro România și vine ca un concurent al forțelor clasice de stânga, potrivit stiripesurse.ro.

Salut lansarea in Italia a noului partid progresist și proeuropean “Italia viva” -“Italia vie” la initiativa fostului Premier Matteo Renzi ( cu care am colaborat in trecut foarte bine) .

Ca si in tara noastra ( prin aparitia ProRomania) si in alte tari europene , in Italia este nevoie pe zona politica de stanga de un proiect nou , modern, progresist, proeuropean si de lideri dinamici dar si cu experienta ! Peste tot in Europa partidele clasice de stanga ( gen PSD) sunt depasite de schimbarile sociale , incapabile de reforma, inchistate in structuri clientelare si compromise de greseli si esecuri istorice, neputincioase in fata noilor partide si lideri de dreapta radicala.

Salut lansarea in Italia a noului partid progresist și proeuropean “Italia viva” -“Italia vie” la initiativa fostului…

Posted by Victor Ponta on Saturday, September 21, 2019

Este dovada ca ceea ce noi am început cu ProRomania corespunde vremurilor actuale si, mai ales, viitorului politic european!

Ii urez succes lui Renzi si proiectului “Italia Viva” – pentru interesele italienilor dar si ale milioanelor de romani care traiesc in Italia – este nevoie de o schimbare!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a întors din străinătate și și-a ucis tatăl cu zeci de lovituri de cuțit, tânără internată la psihiatrie la Sibiu

O nouă oroare în România: Fetiţă de 11 ani, găsită moartă, cu urme de violență pe corp. Principalul suspect, un olandez care a fugit din țară