in

O nouă oroare în România: Fetiţă de 11 ani, găsită moartă, cu urme de violență pe corp. Principalul suspect, un olandez care a fugit din țară

România din nou în stare de șoc, după ce o fetița de 11 ani din localitatea Gura Suţii, județul Dâmbovița, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică 22 septembrie, moartă pe un câmp de pe raza comunei Produleşti.

Principalul suspect este un cetăţean olandez, care a părăsit țara după ce a fost audiat. El ar fi închiriat o mașină cu numere de București, care a și fost surprinsă de camere în zona in care a disparut Mihaela Adriana Fieraru.

Fata a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

Procurorii spun că fetița a fost ucisă în cel mult jumătate de oră după ce a fost răpită.

Procurorul a confirmat că sunt urme de violenţă pe corpul fetiţei, dar a subliniat că se va stabili la autopsie dacă anumite urme de violenţă sunt produse de animalele sălbatice. El a mai spus că principalul suspect este un cetăţean olandez.

Olandezul avea un apartament închiriat în București și ar fi venit în România special pentru a abuza copii, conform stiripesurse.ro.

Suspectul pentru asasinatul din Dâmbovița ar fi Johhannes Visscher, este născut în 1973, necăsătorit și fără copii, potrivit Dâmbovița News.

Johannes Visscher este jurnalist, scriitor și autor de literatură pentru copii.

Probe cu ADN-ul cetățeanului olandez bănuit că a omorât fetița de 11 ani din județul Dâmbovița, ridicate din locuința închiriată de acesta în București, au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică, împreună cu cele găsite pe trupul fetiței și la locul unde aceasta a fost găsită.

Cetățeanul olandez a fost pus sub învinuire pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, agresiune sexuală și lipsire de libertate în cazul fetiţei de 11 ani răpite din Dâmboviţa, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

UPDATE: Olandezul care a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru s-a sinucis!

Potrivit ultimelor informatii, acesta ar fi intra voluntar cu mașina într-un TIR pe autostradă în Olanda.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Victor Ponta își salută „fratele” din Italia: «Îi urez succes lui Renzi si proiectului “Italia Viva” – pentru interesele italienilor și românilor de acolo»

Contact