in

Își obliga soția româncă să se prostitueze cu fetițele în casă, italian de 30 de ani denunțat la Montichiari

Un italian de 30 de ani și-a forțat soția, de origine română, să se prostitueze în casa lor din Montichiari, oraș din provincia Brescia.

Faptul și mai grav este că întâlnirile cu clienții au avut loc în timp ce acasă erau două fiice minore ale cuplului, una de doi și cealaltă de zece ani. De asemenea, anchetatorii au descoperit un anunț pe un site dedicat, unde era specificat că întâlnirile cu clienții urmau să aibă loc exclusiv acasă, potrivit Il Giornale.

Soțul îi dictase și anumite reguli soției sale, inclusiv să nu primească mai mult de doi bărbați pe zi. Și motivul a fost doar să nu trezească prea multă bănuială în rândul locuitorilor din zonă.

Dimineața, bărbatul mergea la locul său de muncă, lăsând-o pe tânăra de 28 de ani acasă, în așteptarea clienților. Când un bărbat suna la ușă, mama îl lua imediat în camera ei, astfel încât fiicele sale aproape să nu îl poată vedea. Alteori, le punea să se joace în curte.

Au chemat carabinierii câțiva vecini, suspicioși pentru numeroșii bărbați care veneau și plecau. Au sosit forțele de ordine care l-au denunțat pe bărbat pentru exploatare și favorizarea prostituției. Anchete suplimentare se fac pentru a clarifica dacă soția a fost victima soțului sau dacă a fost de acord cu el.

Cu siguranță, cele două fete ale cuplului sunt victime, au fost luate de la mama și tată și încredințate unei structuri de stat, unde psihologii și asistenții sociali vor încerca să îi ajute. Dispoziția a fost semnată de procurorul adjunct Lara Ghirarddi.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italian violator în serie, arestat la Roma, agresa și jefuia prostituate românce pe stradă

Începe repatrierea, 2.000 de români plecaţi la muncă în străinătate au revenit în ţară, anunță ministrul Muncii