in

Au ucis un agricultor de 76 de ani la Mantova, au fost arestați la Vaslui

Un bărbat fără viață pe câmp, rupt în bătaie, cu încheieturile legate. Nicio urmă în împrejurimi, în mașina sa, deși a fost utilizată de asasini, în apartamentul răvășit. În sinteză: indicii zero. O infracțiune pe cât de improvizată, pe atât de perfectă. Aproape.

După treisprezece luni de muncă, au ajuns la închisoare asasinii lui Rodolfo Froldi, agricultorul de 76 de ani găsit pe câmpul din Bozzolo (provincia Mantova) în seara de 5 iulie a anului trecut.

Killerul din Barletta, arestat. A recunoscut că a ucis doi români

Pe 5 septembrie, poliția română a găsit doi dintre responsabili la Vaslui, unde s-au născut. Se numesc Pavel Constantin Ababei, de 20 de ani, și Nicolae Stoleru, de 31 de ani. Pe numele lor fuseseră emise pe 2 septembrie mandate de arest european în urma mandatelor de arest preventiv emise de judecătorul pentru investigații preliminare din Mantova.

Român de 26 de ani, omorât de colegul de cameră

Sunt acuzați de omor în complicitate, jaf și violare de domiciliu. În noaptea dintre 4 și 5 iulie 2012, Froldi a fost agresat în apropierea instalației de irigare de pe câmpul său. Trei bărbați, potrivit carabinierilor, i-au pregătit o ambuscadă pentru a-l jefui.

L-au bătut și i-au sustras cheile de la casă pentru a o prăda. În apartamentul de pe via Ardigo nu ar fi găsit prea multe, poate chiar nimic de valoare, și agricultorul ar fi murit din cauza bătăilor primite după câteva ore de agonie pe câmp. Este căutat al treilea complice.

Și-a omorât verișorul în Italia, apoi a fugit în Anglia: a fost capturat la Bacău

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Poliția, banii la control”, jefuită în stația de autocar la Rovigo

Câți bani au trimis românii din străinătate în primele șapte luni ale anului