in

„Poliția, banii la control”, jefuită în stația de autocar la Rovigo

Înșelătorie de 2.000 de euro în dauna unei românce, luni 2 septembrie, la Rovigo, în piazza Cervi. A fost pusă la cale de trei necunoscuți, doi bărbați și o femeie, probabil italieni. Victima, o îngrijitoare de 50 de ani, aștepta să plece în România cu valizele ei.

Dintr-odată a fost abordată de un bărbat care a spus că este șoferul și care a făcut-o să se îndepărteze de grupul de pasageri cu pretextul că trebuie să-i cântărească bagajele.

Chemate la interviu pentru „badante”, narcotizate și jefuite

De cei doi s-a apropiat – în aparență în mod întâmplător – o mașină din care a coborât o femeie, care s-a prezentat a face parte din forțele de ordine. Escroaca i-a cerut apoi româncei banii pentru un control.

Fără a suspecta capcana, ghinionista a arătat banii pe care îi avea în buzunar, 2.000 de euro. În acel moment, îngrijitoarei i s-a distras atenția cu un pretext banal, suficient pentru a i se smulge banii. Cei doi escroci au fugit apoi repede cu mașina, condusă de un al treilea complice.

I-a furat lănțișorul unei românce, tâlhar italian prins la Roma

Româncei nu i-a rămas altceva de făcut decât să facă plângere la Chestură. Potrivit primelor descrieri, răufăcătorii ar trebui să fie italieni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mircea Badea şi Oreste, în război

Au ucis un agricultor de 76 de ani la Mantova, au fost arestați la Vaslui