in

Austria redeschide graniţa cu Italia începând cu 16 iunie

Guvernul Austriei a hotărât! Redeschide granița cu Italia începând cu 16 iunie, a anunțat miercuri ministrul de Externe Alexander Schallenberg, potrivit Reuters.

Autoritățile austriece au anunţat însă că vor continua să avertizeze împotriva călătoritului în Lombardia, cea mai afectată regiune de către pandemie din Italia.

La sfârșitul lunii trecute oficialii austrieci anunțaseră că Italia nu va fi printre țările incluse în a doua fază de redeschidere a frontierelor, stârnind polemici cu vecina din sud.

Ministrul de Externe italian, Luigi di Maio, a avertizat atunci că Italia nu va accepta să fie tratată ca o colonie de leproși, promițând o primire călduroasă turiștilor străini în această vară și avertizând celelalte state ale Uniunii Europene să nu își închidă porțile în fața italienilor.

De asemenea, Austria va elimina carantina obligatorie pentru sosirile din alte 30 de țări europene. Ridicarea restricțiilor nu se va aplica pentru Marea Britanie, Suedia, Spania și Portugalia, potrivit ministrului de Externe Austriac.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi deținuți au evadat de la închisoarea Rebbibia, au lăsat un bilet în care promit că se vor întoarce ”cât mai curând posibil”

«Nu am crezut niciodată că Papa va veni la Blaj!»