in

Autoturism de lux, în valoare de peste 90.000 de euro, furat din Italia, depistat la Vama Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism de lux, an de fabricaţie 2020, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia, anunță Poliția de Frontieră.

În ziua de 14 februarie a.c., în jurul orei 20.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism, an de fabricaţie 2020, înmatriculat în Italia.

Autoturism de lux furat din Italia

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia la data de 11.01.2022.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul, în luna decembrie a anului trecut, de la un prieten aflat în Italia, achitându-i acestuia o sumă de bani pentru a putea folosi mijlocul de transport  timp de două luni. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 450.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
petreceri covid in Italia

Italia, petreceri Covid pentru Green Pass: „Am făcut totul pentru a lua virusul, acum pot să lucrez”

obligatie vaccinare Meloni

Super Green Pass obligatoriu, Meloni: „Instrument opresiv, trebuie desființat imediat”