in

Super Green Pass obligatoriu, Meloni: „Instrument opresiv, trebuie desființat imediat”

În ajunul intrării în vigoare a super green pass obligatoriu pentru cei peste 50 de ani care lucrează, Giorgia Meloni atacă decizia guvernului. Ea cere eliminarea certificatului verde: „Este un instrument punitiv și opresiv, trebuie desființat imediat”.

obligatie vaccinare Meloni

„Super Green Pass obligatoriu, un șantaj rușinos”

Giorgia Meloni a lansat un atac împotriva certificatului verde obligatoriu, măsură pe care nu a susținut-o niciodată și a definit-o întotdeauna drept discriminatorie.

Dar acum demersul făcut de guvern este cu adevărat excesiv, spune Meloni. Vorbim de obligativitatea unui super green pass pentru lucrătorii peste 50 de ani.

„ În timp ce întreaga lume își slăbește restricțiile, în Italia sute de mii de muncitori vor rămâne acasă fără salarii pentru șantajul rușinos al permisului verde ”, a atacat dur Meloni.

Super Green Pass obligatoriu la muncă pentru cei peste 50 de ani: ce riscă cei fără

„Este delirant”

Pentru liderul Fratelli d’Italia, „a interzice oamenilor să-și poată câștiga existența penalizând companiile care vor trebui să se descurce fără forța de muncă, într-o perioadă de mare dificultate economică pentru întreaga națiune este pur și simplu delirant ”.

Obligația de vaccinare, Meloni: „Guvernul de stânga vrea teroare”

Este „ o măsură fără niciun sens științific, punitivă și opresivă, fiul derivei ideologice a unui executiv care se ridică doar datorită simțului morbid de atașament față de scaunul multora dintre cei care îl susțin ”, ceea ce „nu este demn de un stat civil”, a spus Meloni, potrivit fanpage,it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.7]
bmw furat italia

Autoturism de lux, în valoare de peste 90.000 de euro, furat din Italia, depistat la Vama Albița

record longevitate

Localitatea italiană care a stabilit un record: deși mică, are 10 locuitori cu vârsta peste 100 de ani