in

Avellino, a murit pe câmp, la doar 26 de ani, chiar sub ochii părintelui său

Ştefan a murit pe câmp, în Italia, sub privirile neputincioase ale tatălui său. Tânărul din Tulcea avea doar 26 de ani şi medicii nu l-au mai putut salva.

Ştefan Iulian Obreja se mutase de la Tulcea în Italia, la Serino, unde muncea alături de tatăl lui, în agricultură. Joi a căzut din picioare pe câmp, chiar sub ochii părintelui său, neputincios în faţa tragediei. 

Totul s-a întâmplat în numai câteva secunde, Ştefan, care era originar din Tulcea, și-a pierdut simțurile fără să reușească să mai scoată nici măcar un cuvânt, iar la fața locului a fost chemată imediat o ambulanță care l-a transportat la spitalul Moscati din Avellino. Din nefericire, tânărul nostru român a decedat la 24 de ore după internarea în spital, scrie observator.tv, citând presa italiană.

Având în vedere că Ştefan avea numai 26 de ani, iar decesul a fost cauzat după ce a căzut din picioare la muncă, medicii au informat autoritățile despre circumstanțele care au dus la această tragedie. 

Procuratura din Avellino a deschis așadar o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a decesului, iar medicului legist Lamberto Pianese i s-a cerut să efectueze autopsia asupra trupului neînsuflețit al tânărului român în speranța că se va afla dacă decesul a fost provocat de condițiile prea aspre de muncă în care acesta își desfășura activitatea sau a fost provocat de vreo problemă de sănătate de care suferea.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Tarquinia, copil român de 7 ani, salvat de la înec de doi câini salvamari

Zeci de italieni jefuiți de o româncă la Napoli, prinsă în flagrant împreună cu un complice