in

Sfârșitul tragic al unei badante românce la Caluso: a căzut într-un canal și a murit

Caluso, femeia în vârstă de 63 de ani, găsită moartă în canal. Se pare că decesul a avut loc din cauza înecului. Însă sunt în curs de desfășurare investigații ale poliției și medicilor legiști. În seara zilei de joi, 16 noiembrie, Tereza Daviduță, o îngrijitoare în vârstă de 63 de ani, a fost găsită fără viață în apele canalului din Caluso, într-o zonă rurală deschisă, lângă o fermă între Caluso și Mazzè din cătunul Arè (lângă Torino). Carabinierii din Caluso, care au intervenit imediat la locul tragediei, au sarcina de a lămuri orice îndoieli, în timp ce se așteaptă rezultatele autopsiei dispuse de parchetul Ivrea.

Tereza Daviduță găsită moartă în canal, probabil a alunecat

Tragedie joi seară, 16 mai 2023, la Aré di Caluso unde, în canalul local care alimentează centrala Savonera, a fost găsit cadavrul Terezei Daviduță. Victima lucra ca îngrijitoare. Pompierii, lucrătorii sanitari, care au confirmat decesul, și carabinierii au intervenit la fața locului, lângă via Monte, în zona Molino della Rivetta. Femeia a spus că iese să culeagă ciuperci și nu s-a mai întors. Astfel s-a dat alarma, care s-a încheiat cu tragica descoperire. Este probabil ca intrarea în apă să fi avut loc cu câțiva metri mai în amonte: în acel punct sunt grătare care blochează totul.

Încă nu există nicio certitudine cu privire la cauza morții, dar reconstrucția considerată cea mai probabilă de către militari la gara orașului este că, din anumite motive, femeia a alunecat și a ajuns în cursul de apă, din care atunci nu a mai putut ieși și s-a înecat. Medicul legist care a intervenit la fața locului a confirmat că decesul s-a produs din cauza înecului. Gestul voluntar pare exclus deoarece nu pare să fi existat niciun semn al acestuia. Ipoteza că cineva a împins-o pare de asemenea îndepărtată, întrucât trupul nu are semne de violență sau de luptă. Parchetul Ivrea a dispus efectuarea autopsiei prin care s-a confirmat decesul prin înec și absența traumatismului, scrie Torino Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Pescara, Asociația Românilor din Abruzzo a prezentat campania „Sunt informat”: „Românii fac 2% din PIB-ul Italiei”

Tragedie în Abruzzo, român de 34 de ani moare într-un accident de motocicletă