in

Băiețelul de 5 ani, răpit la Padova, A FOST GĂSIT, recuperat de polițiștii români într-un tren

Băiatul de 5 ani, răpit marțea trecut la Padova de tatăl său, un român, împreună cu trei complici a fost găsit. Conform informațiilor furnizate de polițiști, citate de TGcom24, bărbatul și fiul său au fost urmăriți de polițiștii români la bordul unui tren. Acest lucru este confirmat de surse ale anchetei italiene. 

Carabinierii au pornit imediat pe urmele răpitorilor: copilul fusese luat marți dimineață de un „comando” de patru bărbați. Joi la Limena, în zona Padova, militarii au recuperat duba folosită care fusese folosită pentru răpire.

Militarii din Padova au făcut cunoscut faptul că sunt deja în contact cu autoritățile române. Colaborarea dintre forțele de poliție din cele două țări va servi anchetatorilor italieni pentru a achiziționa toată documentația referitoare la caz și în special pentru a evidenția modul în care poliția română a urmărit copilul. 

Reamintim că băiețelul în vârstă de 5 ani, David, a fost răpit de pe stradă marți dimineață, în timp ce mergea cu mama lui spre grădiniță. S-a întâmplat în Padova și, din primele verificări făcute de carabinieri, a reieșit imediat că ar fi fost răpit chiar de tatăl lui.

Iată povestea răpirii: Padova, băiețel român de 5 ani, răpit din fața mamei: ”Doi indivizi o țineau pe ea de mâini și un al treilea l-a luat pe copil”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 63 In medie: 4]
deficit meseriasi

Românii continuă să plece în Occident, şantierele rămân goale. “Avem deficit de 100.000 de meseriași”

brunetta-restrictii

Italia, Consiliul de Miniștri a aprobat relaxarea restricțiilor: ”Țara se redeschide, iar meritul este doar al vaccinărilor și al permisului verde”