in

Beat la volan, a ucis un om la Lucca: român condamnat la 3 ani de închisoare

Beat la volan, în data de 24 aprilie 2021 a dat cu mașina peste Stefano Giovannelli și l-a ucis, la Massarosa, în provincia Lucca. Acum Daniel Mihalache, român de 38 de ani, rezident în Bozzano, a fost condamnat la trei ani, o lună și zece zile de închisoare.

Acident provocat de un român beat la volan

Mașina a derapat și l-a lovit în plin

Era pe la ora 17, când Giovannelli, un îngrijitor la o școală din Lucca, se plimba cu soția sa pe marginea șoselei – în acel punct nu sunt trotuare – în dreptul restaurantului Nara.

Apoi, deodată, tragedia: un BMW a derapat și l-a lovit în plin. Venea din spate, Giovannelli nu l-a văzut venind. Iar impactul a fost foarte violent.

Lazio, un român beat a intrat cu mașina în trecători. A fost la un pas să fie LINŞAT

La volan era Mihalache, care s-a oprit să acorde primul ajutor. Dar pentru Giovannelli era prea târziu și nici măcar personalul medical de la 118 nu l-au putut salva.

Accident în Italia, româncă beată la volan, alcoolemia de peste 1,5 g/l

Șoferul era beat la volan

Șoferul care a provocat accidentul a fost supus testelor, care au scos la iveala o alcoolemie mult peste norma (peste 3, limita este de 0,5).

A fost arestat și plasat în arest la domiciliu, după care a urmat obligația de a semna. Între timp, procesul s-a desfășurat într-o formă prescurtată,. Și în urmă cu câteva zile Mihalache a apărut în fața judecătorului Alessandro Trinci care a emis sentința, scrie La Nazione.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
furt de excavatoare in Italia

Voia să fugă în România cu un microbuz, hoț de excavatoare prins de polițiști în Italia

transfuzie sange vaccinat

Au refuzat transfuzia cu sânge de vaccinat, tribunalul le-a luat copilul