Menu
in

Beat la volan, a ucis un om la Lucca: român condamnat la 3 ani de închisoare

Beat la volan, în data de 24 aprilie 2021 a dat cu mașina peste Stefano Giovannelli și l-a ucis, la Massarosa, în provincia Lucca. Acum Daniel Mihalache, român de 38 de ani, rezident în Bozzano, a fost condamnat la trei ani, o lună și zece zile de închisoare.

Acident provocat de un român beat la volan

Mașina a derapat și l-a lovit în plin

Era pe la ora 17, când Giovannelli, un îngrijitor la o școală din Lucca, se plimba cu soția sa pe marginea șoselei – în acel punct nu sunt trotuare – în dreptul restaurantului Nara.

Apoi, deodată, tragedia: un BMW a derapat și l-a lovit în plin. Venea din spate, Giovannelli nu l-a văzut venind. Iar impactul a fost foarte violent.

Lazio, un român beat a intrat cu mașina în trecători. A fost la un pas să fie LINŞAT

La volan era Mihalache, care s-a oprit să acorde primul ajutor. Dar pentru Giovannelli era prea târziu și nici măcar personalul medical de la 118 nu l-au putut salva.

Accident în Italia, româncă beată la volan, alcoolemia de peste 1,5 g/l

Șoferul era beat la volan

Șoferul care a provocat accidentul a fost supus testelor, care au scos la iveala o alcoolemie mult peste norma (peste 3, limita este de 0,5).

A fost arestat și plasat în arest la domiciliu, după care a urmat obligația de a semna. Între timp, procesul s-a desfășurat într-o formă prescurtată,. Și în urmă cu câteva zile Mihalache a apărut în fața judecătorului Alessandro Trinci care a emis sentința, scrie La Nazione.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version