in

Băiat constrâns să se prostitueze la Venezia

Nu sunt numai femei. Pentru prima dată la Venezia a fost descoperit un cerc de exploatare a prostituției exclusiv masculine, scrie Corriere del Veneto. Că ar fi existat, era arhicunoscut. Până acum s-a crezut mereu că erau liber profesioniști, fără legătură cu plaga exploatării, însă nu.

Cum funcționa sistemul a mărturisit un român de 18 ani, care a reușit să scape de chinurile la care îl supunea călăul său și care s-a refugiat într-o structură protejată a serviciilor sociale de la Primăria din Mestre.

Aici, în prezența oamenilor de la Echipa mobilă, și-a spus povestea. Sosise în Italia cu trei luni în urmă, recrutat de un conațional de 24 de ani, Gheorghe Fitan, care i-a promis un viitor format dintr-o casă la Mestre și un loc de muncă.

Inginer de 84 de ani agresat sexual şi ucis la Genova, arestaţi doi fraţi români

Odată ajuns în oraș, însă, s-a trezit fără un euro, trebuind să doarmă sub o pasarelă la Marghera și să se prostitueze pentru a plăti viciile exploatatorului său. Nu a rezistat prea mult acelei vieți. A rezistat până când șeful său, tratând o prestație cu un client „înstărit”, l-a jefuit de două telefoane iPhone și 500 de euro.

Băiatul a profitat de ocazie pentru a-l denunța. Fitan, care de asemenea se prostitua, a fost arestat pentru infracțiunea de jaf și exploatare a prostituției. Se ducea în România, îi alegea dintre cei mai săraci și le promitea un loc de muncă și o casă. Și mulți bani. Apoi, când soseau băieții la Mestre, îi obliga să se prostitueze.

Sondaj: Peste 50% din români nu şi-ar dori un vecin homosexual

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scrisoare de amenințare la primăria din Riace: ” Voi calabrezii, în 20 de ani, veți fi servitorii rasei islamice”

Actele de eroism uitate ale românilor din Italia